Showroom

Internet är idag vår största källa till mycket, men att beställa golv över nätet kan kännas som en riktigt tuff uppgift. När du ska lägga ett nytt golv vill du med största sannolikhet se hur golvet, mönstret och materialet ser ut i verkligheten. Ett nytt golv är en stor investering för många och vi förstår hur knepigt det kan vara.

Därför hälsar vi dig välkommen till vårt showroom som du hittar på,

Karlbergsvägen 75 i Stockholm

Golv för alla behov och stilar

I vårt showroom har du möjlighet att titta och känna på en rad uppsättningar av olika typer av golv. Genom att visa upp våra golv blir det lättare för kunderna att välja ett material eller en färg som man verkligen kommer att bli nöjd med.

 

Dator och mobilskärmar gör inte alltid bilder rättvisa och det är naturligtvis inte kul att få en nyans på ett golv som man inte var beredd på. Genom att besöka vårt showroom kan du få en tydligare bild av vårt sortiment och vad vi kan göra för just dig!

Rådgivning och vägledning av kunnig hantverkare

Vårt showroom är inte bara en plats där vi kan visa upp våra snygga och hållbara golv. Hit kan du också vända dig om du är i behov av hjälp och rådgivning. På plats hittar du alltid någon av våra kunniga och professionella hantverkare, som kan vägleda dig från start och till ett färdigt resultat. 

Naturligtvis kan du även komma in om du bara vill bolla lite tankar och idéer om en golvslipning, fiskbensparkett eller en helt ny golvläggning.

Mer än bara golv

Stockholms Golv & Måleri AB utför mer än bara golvläggning, även om golv helt klart är vårt expertområde. Till Stockholms Golv & Måleri AB kan du också vända dig om du vill ha hjälp med målning eller tapetsering av din bostad.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN IDAG!