Om oss

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Stockholms Golv & Måleri AB

Vi på Stockholms Golv & Måleri AB har en bred kompetens och en stor förståelse för alla typer av golv. Till oss kan du vända dig om du vill lägga nytt golv i din bostad eller om du vill renovera ett redan befintligt golv och få det snyggt och fräscht igen. Vi har över 17 års erfarenhet av branschen och hjälper företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar med golvslipning såväl som golvläggning.

Våra tjänster

När du vänder dig till oss på Stockholms Golv & Måleri AB ska du känna dig säker på att vi kan klara av uppgifter. Alla våra golvläggare har de certifieringar och utbildningar som krävs för att säkerställa att resultatet blir perfekt och att du som kund blir nöjd. Vi är mycket måna om att alla våra kunder ska känna att de kan lita på oss och vår service. Därför erbjuder vi också en garanti för alla våra arbeten.

 

Stockholms Golv & Måleri AB erbjuder golvläggning av alla typer av golv, fiskbensparkett, chevron och golvslipning. Vi har även ett showroom i Stockholm som du kan besöka för att prata mer med någon av våra duktiga hantverkare eller för att göra en beställning.

Fokus på perfektion och nöjda kunder

Med en expertis som slår det mesta och med en servicenivå i toppklass kan vi på Stockholms Golv & Måleri AB lösa alla typer av golvproblem. Innan vi påbörjar arbetet kommer vi mer än gärna ut till dig för att göra en inspektion. Efter inspektionen lämnar vi en kostnadsfri offert där du inte binder dig till någonting.

Ett golv utan bubblor, skavanker och skador är ett golv värt att hyllas. Vi ser till att alla arbeten utförs fackmannamässigt och slutför alltid med en besiktning tillsammans med kunden. Hör av dig till Stockholms Golv & Måleri AB för att se hur vi kan hjälpa dig!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN IDAG!