Golvslipning

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Golvslipning

Är du på jakt efter ett företag som kan utföra golvslipning i Stockholm? Då har du kommit helt rätt! Vi på Stockholms Golv & Måleri AB erbjuder dig professionella arbetsmetoder och hantverkare som genomför högkvalitativa slipningar till riktigt bra priser. Vi arbetar med alla typer av golv och kan få de mest slitna golven att se ut som nya igen.

Vi förvandlar ditt golv med moderna metoder

Med över 17 års kunskap och erfarenhet av golvslipning har vi hjälpt tusentals människor till fräschare och snyggare golv. För att lyckas med detta säkerställer vi att alla våra anställda har den kompetens  som krävs för att kunna utföra arbetet till perfektion. Vi har med oss de verktyg som kommer att behövas och kan förvandla ditt golv på nolltid.

 

Innan arbetet drar igång vill vi gärna komma över för att inspektera golvet. Genom detta är det lättare för oss att ge dig att korrekt pris, samtidigt som inspektionen gör det möjligt för oss att se vilken metod som kommer passa bäst.

När lämpar sig en golvslipning?

Det finns flera orsaker till varför man kan vara i behov av golvslipning. Det kan till exempel handla om att ditt parkettgolv inte längre har någon glans, men det kan också vara skador eller repor i golvet. En vanlig orsak är också märken från möbler eller så kallade ljusfläckar. Ljusfläckar är något som snabbt får ditt golv att se trist och smutsigt ut. Genom att göra en ordentlig rengöring, slipning, polish eller lackering kan vi återställa golvet och ge den dess lyster tillbaka.

Stockholms Golv & Måleri AB är registrerade för F-skatt och det betyder att du kan använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för golvläggning eller golvslipning i Stockholm. Avdraget ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN IDAG!