Golvläggning

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Golvläggning

Oavsett vad du som kund är i behov av har vi möjlighet att möta dina önskemål. Stockholms Golv & Måleri AB har över 17 års kompetens och kunskap inom området och hjälper både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Stockholm.

Totalentreprenad & golvläggning i egen regi

Vi erbjuder totalentreprenad för den som vill kunna luta sig tillbaka under hela processen och låta proffsen sköta arbetet. Totalentreprenad garanterar ett fackmannamässigt och perfekt resultat varje gång.

 

Vill du lägga en del av golvet själv kan du också anlita oss för enstaka arbetsmoment. Det betyder att vi då bara rycker in där du behöver oss och lämnar de delar du vill göra på egen hand. Här får du även professionell vägledning och rådgivning av våra kunniga golvläggare. Att få nya golv med Stockholms Golv & Måleri AB ska vara enkelt och bekymmersfritt från början till slut.

Golvläggning utan skavanker

Vår expertis och kunskap inom golvläggning har gjort oss till det självklara valet när det är dags att förnya golvet. Vi vet vilka metoder och tekniker som vi ska använda oss av för att säkerställa att du får ett resultat som är fritt från sprickor, skavanker eller bubblor.

Känner du dig osäker i valet av material kan du även här slå oss en signal för att diskutera vad som kan passa dig bäst.

Vi sköter underhållet

Ett golv som är tillverkat av trä blir oftast bara vackrare med åren, men för att golvet ska åldras med stil behöver du underhålla det på rätt sätt. Att sköta underhållet själv kan kännas jobbigt och tidskrävande.

Vi på Stockholm Golv & Måleri ser inte bara till att du får nya och snygga golv i det mönster, design och material som du vill ha, utan vi ser också till att finnas där för dig när du vill ha hjälp med renovering eller underhåll.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN IDAG!