Fiskbensparkett

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Fiskbensparkett

Om du vill ha ett golv som är snyggt och som kommer att hålla väldigt länge är det fiskbensparkett som du ska använda dig av. Fiskbensparkett är otroligt vackert och hållbart, samtidigt som det ger ditt hem/rum ett unikt utseende som skiljer sig från mängden. Med vår expertis och kunskap kan vi garantera att du får ett golv av hög kvalitet och vi hjälper dig även med underhållet för att fortsätta hålla det i toppskick!

Hållbara golv som enkelt kan renoveras

För att du ska slippa golv som är smutsiga och svåra att rengöra är det viktigt att du tar hand om eventuella fläckar och spill på en gång. I annat fall är risken stor att fläckarna tränger sig in i materialet och på så vis blir permanenta.

 

Skulle det ändå råka hända kan vi hjälpa dig att förnya golvet igen. En av de främsta fördelarna med trä är att det kan renoveras istället för att bytas ut. Fiskbensparkett kan slipas många gånger om och på så sätt blir du av med repor, skador eller vad helst som fått golven att se trista ut.

Kundens önskemål i fokus

För oss är det viktigt att du som kund känner att du får vara med i processen och bestämma hur du vill att dina golv ska se ut. När det gäller fiskbensparkett är det vanligast att använda sig av träslag som ek, men även furu förekommer. Vill du se till att du får ett mycket unikt golv kan du med fördel blanda och kombinera olika träslag. Våra golvläggare har stor kunskap inom området och har kompetensen som krävs för att hantera olika träslag, metoder och tekniker. Tycker du att ek är ett träslag som är för mörkt? Ingen fara! Vi kan även hjälpa dig att ljusa upp träet efter önskemål.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN IDAG!