Chevron

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Chevron

Mönstrade trägolv är fantastiskt fina och ger ditt hem den där moderna, men ändå tidlösa looken. Under det senaste åren har chevron blivit allt mer populärt och den främsta orsaken är de inredningstrender som råder. Vi arbetar med både naturliga material som trä, men även med laminat, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Professionella golvläggare med bred kunskap om chevron!

På Stockholm Golv & Måleri har vi stor kunskap och erfarenhet av att lägga alla olika typer av golv och mönster. Vi lyssnar till kundens behov och önskemål och ser till att dina golv blir snygga, ordentligt gjorda och hållbara. Chevron kan med fördel användas för att piffa upp ditt vardagsrum, men fungerar också minst lika bra i sovrummet eller i hallen.


Vi arbetar enligt de branschregler som gäller och erbjuder både försäkring och garanti till alla våra kunder. Har du frågor om tekniken eller vill boka in en läggning? Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Ett naturligt material som värmer

Att använda sig av naturliga material är inte bara snällt för miljön, utan det är också snällt för plånboken. Äkta trä har en förmåga att utstråla hemtrevnad och värme, något som många uppskattar. Den ombonade känslan ger dig ett hem som du aldrig vill sluta vistas i och här finns det möjlighet att välja mellan olika färgnyanser och designer. Oavsett vilken stil du föredrar kan vi hjälpa dig att få precis det golv som du vill ha.

Trägolvets fantastiska egenskaper gör dessutom att du kan renovera det när det tappat lyster, istället för att byta ut det helt. Med rätt underhåll får du golv som bara blir vackrare med åren och som kommer att stå sig väldigt länge. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN IDAG!